Mielimylly yrittäjä

Mielimyllyn yrittäjä, valmentaja Niina Palmunen (o.s.Leinonen) on koulutukseltaan yhteisöpedagogi, tradenomi ja ammatillinen opettaja ja aloitti työuransa nuorisotyön parissa. Jatko-opinnot veivät Tiimiakatemiaan ja sieltä käteen jäi paitsi positiivinen suhtautuminen yrittäjyyteen myös uudenlainen yksilön sitoutumiseen, tiimioppimiseen, toiminnallisuuteen ja dialogiin luottava oppimiskäsitys.

Työurallaan Niina Palmunen on toiminut uudenlaisten toimintamallien kehittäjänä, kouluttajana, opettajana ja tiimivalmentajana. Keväällä 2008 hän päätti ottaa rohkean askeleen palkkatyöläisestä yrittäjäksi ja alkoi elää kuten oli jo vuosia muille opettanut.

Niinan mottona elämässä, yrittämisessä ja ihmisyydessä on se, ettei pidä valittaa asioiden tilaa vaan ryhtyä muuttamaan sitä paremmaksi. Kuten partioliikkeen perustaja Lordi Robert Baden- Powell omassa jäähyväiskirjeessään maailman partiolaisille totesi, tulee meidän jokaisen pyrkiä elämään niin, että maailma olisi kuolemamme jälkeen hieman parempi paikka.

Niina Palmunen on myös sertifioitu Partus Senior Team Coach, eli hänellä on tarvittava kokemus ja osaaminen toimia valmentajana Partus Oy:n ja Tiimiakatemian aikuiskoulutuksen valmennuksissa.

Tästä löytyy Niina Palmusen tarkempi ansioluettelo (pdf).